menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn perioden met zon en er is aanvankelijk kans op een bui. In het noordwesten is het bewolkt en regent het af en toe. Deze zone met bewolking en regen breidt zich in de loop van de middag en avond langzaam verder over het land uit. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwestelijk kustgebied tot 17°C in het oosten en zuidoosten. Er staat een stevige zuidwestenwind. Deze is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt. Landinwaarts kan het af en toe licht regenen, met name in de kustprovincies komen buien voor, soms ook met onweer. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, in het noordwestelijk kustgebied en op het IJsselmeer soms hard. In de loop van de nacht draait de wind naar westelijke richtingen en neemt af.

Zondag is het tamelijk bewolkt en komen er verspreid over het land buien voor. Hierbij is nog steeds onweer mogelijk. In de middag neemt de buiigheid langzaam af en breekt de zon soms door. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het Waddengebied tot lokaal 18°C in het zuidoosten. De westenwind is matig, in het kustgebied (vrij) krachtig. In de avond neemt de wind met name in het noordelijk kustgebied af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/06/2020 15.44 uur LT

    • cover play_circle_filled

  PlayFM
  WE PLAY THE MUSIC

 • cover play_circle_filled

  01. Stack It Up
  Liam Payne

 • cover play_circle_filled

  Leontien van Moorsel
  Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play