menu Home chevron_right

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en in het zuidoosten regent het. In de loop van de nacht gaat het van het zuiden uit ook elders regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is boven land zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer matig tot (vrij) krachtig.

Vanochtend breidt de regen zich over een groot deel van het land uit. De meeste regen wordt in het zuidoosten verwacht, lokaal kan meer dan 20 mm vallen. In de middag klaart het van het westen uit op, maar vooral in de noordelijke provincies kunnen daarna enkele buien voorkomen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 19°C aan de noordwestkust tot lokaal mogelijk 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee in de middag en avond vrij krachtig. In middag is de wind tijdelijk westelijk. Vanaf het einde van de ochtend tot halverwege de middag staat er in het zuidoosten een zwakke noordwestelijke wind. In het uiterste zuidoosten is er dan een kans op windstoten van circa 60 km/u.

In de nacht naar maandag is het wisselend bewolkt en kan er in de kustgebieden een enkele bui voorkomen. De minima liggen tussen 16°C aan zee en lokaal 10°C in het binnenland. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind.

Overdag wisselen zon en enkele buien elkaar af. In de avond wordt het geleidelijk droog. De middagtemperaturen komen uit rond 20°C. De wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, en komt uit richtingen tussen zuidwest en west. In de avond neemt de wind in het zuidoosten en oosten af naar zwak, aan zee en op het IJsselmeer naar matig.

Uitgifte: 18/08/2019 00.56 uur LT

    APP DE STUDIO


  • cover play_circle_filled

    PlayFM
    WE PLAY THE MUSIC

  • cover play_circle_filled

    Leontien van Moorsel
    Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play