menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Er is vrij veel bewolking, maar plaatselijk zijn ook enkele opklaringen aanwezig. Vooral in het westen en midden valt lokaal (mot)regen en dit gebied met regen trekt langzaam oostwaarts, in activiteit afnemend. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind in de loop van de dag langzaam naar west tot noordwest.

In de avond en in de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en wordt het nevelig. Met name in het noorden en oosten is er kans op (dichte) mist. In het zuiden en westen is er meer bewolking en kan er mogelijk lichte regen vallen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordoosten en oosten tot 10°C in Zeeland. De wind is zwak uit uiteenlopende richtingen, later in de nacht wordt de wind oost tot noordoost.

Woensdag zijn er aanvankelijk wolkenvelden en kan er in het noordwesten mogelijk nog lichte regen vallen. In het noordoosten kan er tot het einde van de ochtend (dichte) mist voorkomen. In de loop van de dag komt van het zuiden uit de zon op steeds meer plaatsen tevoorschijn. De maxima lopen uiteen van 14°C op de wadden tot lokaal 19°C in Limburg. De matige wind komt eerst uit oost tot noordoost, maar draait in de loop van de dag naar oost tot zuidoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/10/2019 15.31 uur LT

    • cover play_circle_filled

  PlayFM
  WE PLAY THE MUSIC

 • cover play_circle_filled

  01. Stack It Up
  Liam Payne

 • cover play_circle_filled

  Leontien van Moorsel
  Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play