menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

In het oosten is het nog bewolkt, van het westen uit klaart het steeds meer op. Langs de westkust is er kans op een enkele bui. De temperatuur ligt rond 7°C en de zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht is het wisselend bewolkt en trekken enkele regenbuien over het land. De minimumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 2 in het noordoosten tot 5°C in het zuidwesten. Er staat een matige zuidenwind. In de loop van de nacht draait de wind in het westelijk kustgebied naar een westelijke richting en neemt toe naar (vrij) krachtig.

Morgenochtend zijn er wolkenvelden en komen er in het noordoosten nog enkele buien voor. In het westen en zuidwesten begint de dag met zonnige perioden en in de loop van de dag komt de zon ook elders tevoorschijn. Later in de middag neemt de bewolking van het zuidwesten uit weer toe, in de loop van de avond gevolgd door perioden met regen. Aan het einde van de avond is er in het oosten ook wat natte sneeuw niet geheel uitgesloten. In het uiterste noordoosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat een matige, aan de kust (vrij) krachtige zuidwestelijke wind. In de avond draait de wind naar zuid tot zuidoost en neemt aan de kust en op het IJsselmeer toe naar krachtig tot hard, 6 à 7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/12/2019 15.12 uur LT

    • cover play_circle_filled

  PlayFM
  WE PLAY THE MUSIC

 • cover play_circle_filled

  01. Stack It Up
  Liam Payne

 • cover play_circle_filled

  Leontien van Moorsel
  Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play