menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het op de meeste plaatsen zonnig. In het noorden en noordwesten drijven geleidelijk enkele wolkenvelden vanaf zee binnen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot lokaal nog 15°C in het zuidoosten. De noordoostenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, later in de middag en in de avond langs de (noord)westkust mogelijk hard, 7 Bft.

Vanavond trekken de wolkenvelden zuidwaarts. Komende nacht is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. In het noordwestelijk kustgebied kan een enkele lichte bui voorkomen, in de rest van het land is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1°C landinwaarts tot 5°C aan zee. De noord- tot noordoostenwind neemt boven land af naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer blijft de wind krachtig tot hard.

Zondag overdag is er in het westen en noordwesten veel ruimte voor de zon. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking en is een lichte (winterse) bui niet uitgesloten. De noord- tot noordoostenwind neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind hard. De maxima liggen rond 7°C, maar door de stevige wind voelt het nog een stuk kouder aan. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/03/2020 09.38 uur LT

    • cover play_circle_filled

  PlayFM
  WE PLAY THE MUSIC

 • cover play_circle_filled

  01. Stack It Up
  Liam Payne

 • cover play_circle_filled

  Leontien van Moorsel
  Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play