menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Het is half tot zwaar bewolkt en het blijft tot laat in de middag vrijwel overal droog. Alleen in het noordelijk kustgebied valt lokaal wat lichte (mot)regen. In de loop van de middag neemt de bewolking van het westen uit toe en vanaf het einde van de middag gaat het met name in het noord(west)en op meer plaatsen af en toe regenen. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit zuidwest en is matig tot vrij krachtig. Aan de kust en boven het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen bewolkt en valt er vooral in het noorden en midden af en toe wat lichte regen of motregen. In het zuidoosten komen er nog enkele opklaringen voor. De minima lopen uiteen van 8°C in het noordwesten tot 4°C in het zuidoosten, bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind. In de kustgebieden is de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft, later mogelijk stormachtig, 8 Bft. In de kustgebieden is er kans op zware windstoten van 75-90 km/uur.

Zaterdag overdag is het overwegend bewolkt en valt er van tijd tot tijd regen of motregen. Geleidelijk gaat het van het noorden uit soms harder regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Aan de kust is de wind hard tot stormachtig, 7-8 Bft met in het noordwesten en noorden kans op zware windstoten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/02/2020 13.30 uur LT

    • cover play_circle_filled

  PlayFM
  WE PLAY THE MUSIC

 • cover play_circle_filled

  01. Stack It Up
  Liam Payne

 • cover play_circle_filled

  Leontien van Moorsel
  Erik Beks

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play